diumenge, 6 de gener del 2013

DE VISITA A LA FAÇANA DEL TEATRE NOU


Dilluns dia 10 de desembre vam sortir de sa classe per anar a visitar es teatre nou. Allà nos vam trobar dues senyores que nos van acompanyar al taller del fuster i van veure com col.locaven es motllos de ses nostres boques en un taulell.


Després vam anar a un local del costat del teatre i vam anar a una taula. Ens van ensenyar ses lletres que feien ses boques.


Per acabar vam anar defora i van llevar unes cortines que tapaven sa façana. Sorpresa!!
Vam veure totes ses nostres boques...


Després vam tornar a s'escola.
FI

Josep

7 comentaris:

  1. Hola som en Sergi i van na a sa fasana i van veura ses nostres boqes i a tots mus va agrada molt i mus van mustra com sa fean ses boques i tambe van mira un cartell.

    ResponElimina
  2. Hola som nIker quan van aribar a sa fusteria avia dues senyores que mos van seguir tot es cami .Quan vam entrar asa fUsteria mos van esplicar que es tablerus que feien eren per posar ses boques nostres de lany pasat.Despres vam anar en es bar de devore .Despres vam anar a veure ses boques nostres de lany pasat

    ResponElimina
  3. Hola soc na Alicia i avui us vull asplica sa fasana
    prime vam anar a nas fuste i mus va mustra com agafavan com una taula i feian quadrats i despres la tallavan as quadrus i para acaba van anar a veura sa fasana

    ResponElimina
  4. Hola soc na Ona dia 10 de dasembre vam anar a veure sa fasana prime vam anar a ca as fuste i mus va mustra com sa fean as quadradets despres vam anar a veura sas lletres que pusaven a sa fasana i per acaba vam anar a veure com quedava ses nostres boques i mus vam anar a l escola.

    ResponElimina
  5. Dia 10 da dasebra vam na a visita sa fasana
    vam na a sa fustaria u marcavan u furadavan
    i posavan es motlu de sa nostra boca i u
    afaravan amb guix i posavan paraulas
    mus va ensanyar com quedava
    u van toca i era
    molt du

    ResponElimina
  6. Dia 10 de desembre Van anar a la façana del teatre nou prime van anar a nas fuste despres van anar a nas senyors que nus va ensenyar com es feian les nostres boques .les boques eren de guix. van anar a un bar,na Tania va posar aigua dins un got i na Miryam E. va posar ferina de guix , dins un bol i despres i van anar tot junts cap a sa classe despres van anar a casa.

    ResponElimina
  7. Hola Som na Lia dia 10 desembre van anar a la façana i despres una senyora i aquesta senyora va mostra coses i lany pasat van fe unas bocas i despres van pegar los bocas dins as façana i despres van mostrar as bocas i despres van ana ascola adeu .

    ResponElimina